Welkom op het ledenportaal van de Vereniging Flevoparkbad
Het banenzwemmen wordt door de gemeente Amsterdam georganiseerd en is mogelijk op maandag t/m vrijdag van 07:00-10:00 uur. Je kunt reserveren op de website van de gemeente: https://www.amsterdam.nl/sport/corona-en-sport/zwembaden-weer-open/


Nog geen lid
In dit portaal is het mogelijk om je aan te melden als lid. Muisklik hiervoor op de regel 'Aanmelden als lid' in de blauwe menubalk of in het blauwe kader.

Vul het aanmeldformulier in en klik op de knop ‘versturen’. Je ontvangt direct een bevestigingsmail, met ons bankrekeningnummer, verenigingstijden en andere informatie. Ook kan je de gegevens die je hebt ingevuld nog eens nalezen.

Op het moment dat we jouw contributiebetaling (€10) hebben ontvangen ben je lid tot wederopzegging en kan je genieten van het Vroeg- en Laatzwemmen en andere verenigingsactiviteiten.
 

Het kan enkele dagen duren vóór we jouw gegevens en betaling verwerkt hebben – het blijft vrijwilligerswerk.

Leden   **Nieuw**
Leden kunnen in dit portaal hun gegevens bekijken en zonodig aanpassen. Je krijgt toegang tot de eigen gegevens na het invullen van jouw login en wachtwoord. Het login wordt vermeld in de gepersonaliseerde mail die jaarlijks, begin maart, met de contributiefactuur wordt verstuurd.

 

Leden die na 5 maart 2020 lid zijn geworden, kunnen hun login opvragen door gebruik te maken van het contactformulier ('Contact' in de blauwe menubalk).


Is het wachtwoord niet bekend, muisklik op de regel Wachtwoord vergeten? in het blauwe kader.

Contact
Heb je vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de ledenadministratie. Dat kan door het contactformulier te gebruiken ('Contact' in de blauwe menubalk), of een e-mail te sturen naar ledenadministratie@verenigingflevoparkbad.nl

Annette, Joost of Guido zullen zo snel mogelijk reageren.


 

U bent uw wachtwoord vergeten
Geef hieronder uw login en e-mail waarmee u bij ons bekend bent.